Hardloop- en wandelroutes

Hardlopen en wandelen is goed voor mentale gezondheid. En al helemaal als je daarmee donaties ophaalt voor stichting MIND, die zich inzet voor een psychisch gezonde samenleving. Iedereen te maken heeft met psychisch leed moet kunnen rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg.

Op 16 april kan je meedoen aan een sponsorloop voor MIND. Je kan wandelen of hardlopen. Het is geen wedstrijd, het is lopen voor bewustzijn. Bewustzijn voor mensen met psychisch leed, maar ook voor de mensen in hun omgeving. Bewustwording hoe mooi het is dat wij kunnen en mogen lopen. Dat we mogen genieten van de omgeving en de omstandigheden. En hopelijk kunnen we op die manier zoveel mogelijk geld bijeenbrengen voor MIND.

Er zijn drie afstanden. Om 9 uur start de 18,6 kilometer, om 9:30 start de 7,8 kilometer en om 10 uur de route van 4 kilometer.

Wil jij een startplek reserveren? Graag eerst €10,- overmaken naar stichting MIND. Vervolgens meld je je aan bij “Ik wil in dit team”. Vul je gegevens in, en maak daarmee tegelijk jouw eigen sponsorpagina. Klik op onderstaande knop en meer informatie volgt.  

QR-code om te doneren voor stichting MIND

Hardlopen of wandelen

4 km

De starttijd is om 10:00

Hardlopen of wandelen

7,8 km

De starttijd is om 09:30

Hardlopen

18,6 km

De starttijd is om 09:00